Festa de la Gent Gran al Pavelló

29/05/2008
Un any més, la Regidoria de Benestar Social i Gent Gran de Matadepera organitzen aquest diumenge la 'Festa de la Gent Gran' amb l'objectiu de retre homenatge a les persones més grans de 90 anys i també a tots aquells matrimonis que arriben aquest 2008 a les seves noces d'or.

El programa d'actes començarà a les 12 amb una Missa Cantada a l'Església de Sant Joan que anirà a càrrec de la Capella Músic de la pròpia entitat de la Gent Gran. Sortint de l'Església, ballada de sardanes, i a les 2, dinar al Pavelló Multifuncional.
Comparteix:

Totes les notícies

Festa Major de Matadepera

25/08/2008
Del 28 d'agost al 3 ... + info

Xerrada sobre l'activitat dels caçadors

29/05/2008
Xerrada sobre l'activitat dels caçadors Amb ... + info

Festa de la Gent Gran al Pavelló

29/05/2008
Un any més, la Regidoria ... + info

Espectacle de Gospel amb 'Tons & Sons'

29/05/2008
Espectacle de Gospel amb 'Tons ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som