Matadepera comerç estrena una nova Junta Directiva

Matadepera comerç estrena una nova Junta Directiva

12/11/2020

Matadepera comerç estrena una nova Junta Directiva


El nou grup està format per representants dels diversos comerços locals


L’Associació de Comerciants de Matadepera va escollir una nova Junta Directiva a la passada Assemblea Extraordinària de Setembre, tot i que no ha estat una decisió oficial fins a l’Octubre.


Jorge Fernández, propietari de Safont Ferreteria, ha estat triat president, mentre que el José Manuel Vegas, de B The Travel Brand Viatges, ha estat anomenat vicepresident. La representant de MIN Centre Dental Natalia Sanchez, té la funció de tresorera i l’Adela Montero de Vinalium serà la secretaria. A més, el grup compta amb diverses vocals: la Montse Ulles, de la botiga Bellesa&Benestar, la M. José Hernández, del Bar Casal de la Gent Gran, la M. Rosa Planell, de Carns Planell-Paüls, la Maria Bosque, també representant de MIN Centre Dental, i Beatriz Elvira,  en representació de la Peixateria Torrents. Per últim, la Junta inclou l’Encarni Blánquez, qui realitzarà el treball de dinamitzadora.


L’Associació de Comerciants de Matadepera apropa els comerços locals a la població, els fa més accessibles a través de campanyes e incentius i la Junta Directiva és una part essencial; és l’òrgan pensador i executor. 

Comparteix:

Totes les notícies

GUANYADOR 1 ER PREMI III CONCURS D'ORATORIA DAMA

26/04/2013
Moltes felicitats al guanyador del ... + info

XOCOLATADA 2013

19/04/2013
DIMARTS 23 D'ABRIL SANT JORDI L'Associació ... + info

LES/ELS DE MATADEPERA ANEM AL TEATRE ROMEA

11/04/2013
OBRA : TOC TOC PREUS DEL ... + info

TEMPS DE FLORS I SANT JORDI 2013

10/04/2013
Ja estem preparant Sant Jordi ... + info

OFERTA CRANC

08/04/2013
Desde Cranc, estem preparant una ... + info

TEATRE: MOLT SOROLL PER NO RES

05/04/2013
Oscar trasserra, el barber de ... + info

CURS D'ART FLORAL

21/03/2013
Iniciem nou curs el mes ... + info

Nova Tarja Client

08/03/2013
Nova Tarja Client posem en marxa ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som