Inauguració del

Inauguració del "Pi del llibre"

31/01/2018
Estimats #matadeperencs#Matadepera disposa d’un nou espai públic dedicat a promoure la lectura. Es tracta del “pi dels llibres”, una iniciativa de la Regidoria de Cultura que compta amb la col·laboració de la Biblioteca de Matadepera i la Germandat Sant Sebastià de Matadepera.
Aquest nou element, que s’ha instal·lat al carrer Pere Aldavert, just al costat de la plaça de l’Església, ha de servir per promoure la xarxa d’intercanvi de llibres al poble, altrament coneguda com a passa llibres o bookcrossing.
Aquest divendres, 2 de febrer, a les 18 hores, es farà la presentació oficial del #pidelsllibres, amb la col·laboració de Matadepera Comerç, que oferirà un berenar clàssic. #obrimperatu #juntsfemmatadepera#comerçdeproximitat
Comparteix:

Totes les notícies

Guanyadors #ConcursAparadors Sant Jordi 2018

30/04/2018
Ja tenim guanyadors del nostre #concursaparadors de ... + info

#ConcursAparadors #SantJordi2018

20/04/2018
A MC ens agrada celebrar ... + info

CAMPANYA APARCA AL POBLE

21/03/2018
Des de la nostra associació ... + info

Col·laboració amb APERITIU SOLIDARI

07/03/2018
Des de Matadepera Comerç creiem ... + info

LLISTAT COMERÇOS DESCOMPTE SANT SEBASTIÀ

13/02/2018
Llistat d'establiments que us faran ... + info

Inauguració del "Pi del llibre"

31/01/2018
Estimats #matadeperencs. #Matadepera disposa d’un nou espai públic ... + info

CAMPANYA NADAL 2017- SORTEIG DE 13 PANERES

05/12/2017
Aquest any volem regalar il·lusió ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som