Vinalium
Vinalium

Vinalium


Casa nostra, i la teva si vols a partir d’ara, disposa d’un assortiment de milers de vins i licors. Tanmateix, si no trobes el que busques, ens ho pots sol·licitar. A la nostra botiga posem a disposició els productes més destacats del panorama vitivinícola mundial. La nostra delicada selecció de producte ens permet oferir-te interessants novetats cada mes, i fer-te arribar tot tipus de vins als millors preus del mercat.

Aquest és un altre dels nostres valors: el compromís amb els nostres clients i amics d’oferir-los sempre el millor preu.

Vinalium neix després d’una llarga experiència de més de 30 anys en el món dels vins i dels destil·lats. Durant aquest temps, el nostre equip s’ha dedicat a l’assessorament i a la distribució, tant a professionals de l’hostaleria com a particulars, tant si són experts com si són iniciats en aquest apassionant món.

Adreça: Sant Joan, 70, 08230 Matadepera
Telèfon: 937871254.
Correu-e: vinaliumt29@gmail.com




Comparteix:

Gourmet

>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som