Croquis Papereria - Copisteria

Croquis Papereria - Copisteria
Botiga especialitzada en material escolar i d'oficina. Podràs trobar tots els productes de papereria, manualitats, motxilles, estoigs, agendes, calendaris i articles de regal.

També disposem de servei de copisteria, que inclou fotocòpies de varis formats en B/N i color, impressions, escanejos, enquadernacions amb espiral i plastificacions.

Ens pots portar els documents per imprimir amb un llapis USB o, per a més comoditat, ens els pots enviar per e-mail dient com ho vols i els tindrem a punt quan ho passis a recollir.

Adreça: Antoni Genescà, 1-3 loc B-1, 08230 Matadepera
Telèfon: 93 730 21 36.
Correu-e: croquismatadepera@gmail.comHorari setmanal: De 10h. a 13:30h i de 17h. a 20h. Dimarts matí tancat.
Horari dissabtes: De 10h. a 13:30h.

Comparteix:

Papereria i copisteria

>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som