Angie, Restaurant/pizzeria

Angie, Restaurant/pizzeriaAl cor de Matadepera, des de l’any 1988, estem a la vostra disposició elaborant les nostres pizzes de manera artesanal, cuïtes al forn de llenya d’alsina. Tenim més de 40 pizzes on escollir per satisfer tots els gustos.
Però no sols les pizzes podeu gaudir l´ Angie. També trobareu un ampli assortiment d’amanides, entrants, cassoletes d’ous al forn, pastes elaborades per nosaltres i una gran varietat de les millors carns.
També tenim un cobert de migdia a 10€ i un de nit a 20€.
I si encara no en teniu prou, els caps de setmana us oferim els suggeriments del nostre cuiner, en Pep, qui us deleitarà amb receptes de tota la vida o amb noves tendencies dins el mon de la cuina. Tot elaborat sempre a la nostra manera.
També podeu gaudir de totes aquestes propostes a casa vostra. Tot el que fem a la carta us ho preparem per emportar.
I a l’estiu gaudireu a la nostra terrassa d’un dinar o sopar a la fresca.

HORARI: de dimecres a diumenge de 13.00 a 15.30 i de 20.30 a 23.00
Dilluns i dimarts tancat excepte festius.

Adreça: Sant Joan, 66, 08230 Matadepera
Telèfon: 937 300 055.
Correu-e: angiepizzerestaurant@hotmail.com
Comparteix:

Pizzeries restaurant

>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som