}
Matadepera Comerç convida els seus clients al concert de S.H.I.N.E.

Matadepera Comerç convida els seus clients al concert de S.H.I.N.E.

14/06/2016
Matadepera Comerç convida el proper diumenge 19 de juny a partir de les 18h a la plaça de Cal Baldiró tots els seus clients i clientes al concert de S.H.I.N.E. un dels grups més representatius del swing i el jazz manouche a Barcelona.

Aquesta acció de Matadepera Comerç té a veure amb la nova etapa d’apropament a tots els ciutadans i ciutadanes de Matadepera, i de donar a conèixer els seus comerços a totes les urbanitzacions del poble.

Si veus el cartell significa que aquest establiment associat a Matadepera Comerç et convida a gaudir del concert de S.H.I.N.E.

El Matadepera Swing Weekend és un festival de Lindy hop i Collegiate shag que es farà a Matadepera del 17 al 19 de Juny de 2016. El festival acollirà ballarins de tots els nivells i procedències, per fer ballar el poble a ritme de swing durant tot el cap de setmana.

Els assistents al festival venen de procedències tant diverses com: Espanya, França, Bèlgica, Suïssa, Dinamarca, Holanda, Alemanya, República Txeca, Rússia, Macedònia, Bielorússia, Polònia, UK, Canadà i Nova Zelanda.

El swing pot ser per ballar, per escoltar, per divertir-se o per emocionar-se. Els concerts on podreu ballar i al·lucinar veient ballar seran divendres i dissabte nit al pavelló a partir de les 21'30h. A més, algunes de les activitats del festival seran classes de Lindy hop, Collegiate shag, aeris o followers’ style; concerts; ballades amb música enllaunada, excursions, etc.

Més informació del festival www.matadeperaswingweekend.cat

Comparteix:

Totes les notícies

BTT Esport estrena nou local

13/06/2016
Btt Esport estrena nou local ... + info

Arriben les REBAIXES

07/01/2016
Als comerços de Matadepera gaudiràs ... + info

Nadal a Matadepera

01/12/2015
Benvinguts a casa! El que necessites, ... + info

Tot per a la llar

02/11/2015
Aquest novembre a Matadepera TOT ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som