}
BTT Esport estrena nou local

BTT Esport estrena nou local

13/06/2016
Btt Esport estrena nou local i nova imatge i ho vol celebrar amb tots vosaltres el pròxim dijous 16 de juny a partir de les 19h. La nova ubicació d'aquest establiment especialitzat en venda i reparació de tot tipus de bicicletes és C/Sant Joan, 79 (just al costat d'on eren abans).

Btt Esport va néixer a Terrassa l'any 1990, fins que l'any 1998 es van traslladar a Matadepera. Des d'aleshores han organitzat pedalades tant per a nenes com per a grans, sortides de diversos dies, sortides tots els dissabtes de 8 a 10 del matí, pedalada infantil per la Festa Major de Matadepera i així fins al dia d'avui.

Si voleu més informació, podeu consultar la seva web www.bttesport.com.
Comparteix:

Totes les notícies

BTT Esport estrena nou local

13/06/2016
Btt Esport estrena nou local ... + info

Arriben les REBAIXES

07/01/2016
Als comerços de Matadepera gaudiràs ... + info

Nadal a Matadepera

01/12/2015
Benvinguts a casa! El que necessites, ... + info

Tot per a la llar

02/11/2015
Aquest novembre a Matadepera TOT ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som