}
Reunió dels comerciants de Matadepera amb la Generalitat de Catalunya

Reunió dels comerciants de Matadepera amb la Generalitat de Catalunya

19/05/2016
Aquest dimecres 18 de maig va tenir lloc a les 15:15h, a la Pizzeria Angie de Matadepera, una reunió-cafè entre els comerciants de Matadepera i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (Generalitat de Catalunya).
Per part dels comerciants van assistir membres de l’Associació de comerciants de Matadepera i empresaris del comerç no associats, per part del CCAM (www.ccam.cat) van assistir el Sr.Miquel Rodríguez, Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i la Sra. Cristina Redondo, Tècnica de Comerç del CCAM.

L’objectiu de dur a terme una sessió de #Comerç1515 a Matadepera és escoltar de primera mà els problemes reals dels comerciants del poble de Matadepera.

El Comerç a les 15:15 té la voluntat de ser una sessió on els comerciants puguin expressar els dubtes i problemes del dia a dia. En definitiva l’objectiu és treballar conjuntament per tal d’aportar solucions i implementar la voluntat del govern de ser al costat de les empreses i de les associacions del comerç de casa nostra.

Gràcies a aquesta reunió, ha sortit reforçat l'acord de col·laboració que el CCAM té des del 2013 amb l’Associació de Comerciants de Matadepera.
Comparteix:

Totes les notícies

BTT Esport estrena nou local

13/06/2016
Btt Esport estrena nou local ... + info

Arriben les REBAIXES

07/01/2016
Als comerços de Matadepera gaudiràs ... + info

Nadal a Matadepera

01/12/2015
Benvinguts a casa! El que necessites, ... + info

Tot per a la llar

02/11/2015
Aquest novembre a Matadepera TOT ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som