ACTIVITATS DE NADAL

ACTIVITATS DE NADAL

18/12/2014
Arrenquen les activitats de Matadepera Comerç

Com cada any, Matadepera Comerç organitza tot un seguit d’activitats amb l’objectiu d’animar el comerç del poble. Així, a banda del repartiment gratuït de participacions de loteria de Nadal entre tots els clients, també es venen tiquets per a una panera el sorteig de la qual coincidirà amb el del Niño.

D’altra banda, els dies 19 (tarda), 20 (matí i tarda), 21 (matí), 22 i 23 (tarda), hi haurà inflables que s’instal·laran a la Plaça del Casal de Cultura, a la Plaça del Frontó, a la Plaça de Cal Baldiró, a la Plaça de les Arts i al Bosquetl. També hi haurà jocs infantils al Bosquet, i un circuit de Karts a la Plaça del Frontó.

Finalment, també és previst un trenet que circularà entre el centre del poble, Can Solà del Pla i Les Pedritxes els dies 22 i 23 (matí i tarda) i el dia 24 (matí) sortint d'Àngel Guimerà.
Comparteix:

Totes les notícies

ENS HA TOCAT!!!!!!

22/12/2011
ENS HA TOCAT!!!!!! 20 CTS ... + info

CAL MADU 1er ANIVERSARI

12/12/2011
Bones a totes i tots! Us ... + info

RESTAURANT CAN VINYERS Menús especial Festes 2011

02/12/2011
Menús especial Festes 2011 Forat 1 Snacks ... + info

MERCAT DE NADAL A MASIA LA TARTANA

02/12/2011
Benvolguts associats/des! El motiu d’aquest mail, ... + info

NOTÍCIA DE TEMPS DE FLORS

22/11/2011
JA FA UN ANY!!! Em ... + info
>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som