La Mola

La Mola


EL RESTAURANT DE MES ALÇADA
En el cim de la muntanya de Sant Llorenç del Munt, desprès d'un camí de aproximadament 3/4 d'hora, que transcorre per paratges i paisatges meravellosos ens trobem a dalt, a La Mola, un indret, en el qual la panoràmica, encara es mes espectacular que en la resta del camí de pujada.

Des de La Mola, es pot observar: El Barcelonès, El Vallès, El Tarragonès, El Bages, El Solsonès, Els Pirineus, La serra del Cadí, El Montseny, Montserrat, i en dies molt clars l'espectacularitat de les muntanyes de Mallorca. Etc...

Al entrar en el recinte del pati de la casa a la dreta, s'enfilen unes escales molt antigues que ens portaran al interior del Monestir, les característiques de les quals ja estan explicades a la plana corresponent al Monestir.

En aquest pati, ja es pot sentir l'olor de la carn a la brasa, dels pebrots escalivats i de les carxofes.

Si la gana apreta, cosa molt normal desprès de la caminadeta, endinseu-vos fins el final del pati on trobareu el restaurant.

En el interior, podreu menjar plats de la cuina catalana a base de brasa, els nostres plats encara, que no disposem d'una gran carta, (donat que el transport es realitza amb els burros i mules),si que tenen fama de ser molt bons i suficients per l'indret en el que ens trobem.

En l'interior del menjador, podreu gaudir d'una panoràmica única, doncs heu d'entendre, que us trobeu en un restaurant qualificat per alguns mitjans de comunicació com el restaurant mes indòmit d'Espanya.

Adreça: Monestir Romànic de Sant Llorenç del Munt, 08230 Matadepera
Telèfon: 93 743 54 54. / 629503040
Correu-e: info@lamola.comHorari setmanal: de Dl a Dj de 10.00h a 17.00h Dv de 10.00h a 01.00h
Horari dissabtes: de 09.00h a 01.00h
Horari diumenges i festius: de 09.00h a 17.00h

Comparteix:

Restaurants

>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som